Fotoja e Gruevskit është publikuar në faqen e MPB-së (DOKUMENT)

otografija e ish kryeministrit Nikolla Gruevski është publikuar në faqen e internetit të Ministrisë së Brendshme, gjegjësisht në kategorinë e personave të pakapshëm për policinë për të cilët është lëshuar urdhër arresti.

Marketing

Nikolla Gruevski, i lindur më 31.08.1970 në Shkup, nga babai Talo dhe nëna Nadezhda, kërkohet për për shkak të vuajtjes së dënimit me burg në afat prej dy viteve për kryerje të veprës penale – përfitim të shpërblimit për veprime të paligjshme sipas nenit 359 të Kodit penal”, shkruhet në urdhërarrest.