Humb 21 vjeçarja ukrainase në stanet e Shipkovicës, policia e gjenë

Dje rreth orës 18 e 30, në afërsi të vendit të quajtur stanet e Shipkovicës, të cilat gjenden poshtë Kodrës së diellit, pjesëtaret e policisë, nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, kanë gjetur dhe ndihmuar shtetasen e Ukrainës, F.O. 21-vjeçe, e cila është humbur, duke u lëshuar nga pjesa malore e quajtur ,,Sidoll,, ku Ukrainasja bashkë me dy shokët e sajë 27-vjeçarin J.M. nga Gjermania, dhe 20 vjeçarin R.V. nga Izraili kanë qenë në kamping diku në afërsi.

Marketing

Pasi e kanë dorëzuar te shokët e sajo të tre kanë vazhduar me kampingun së bashku.

Marketing