IRAN- Trump: Irani të bëjë kujdes me kërcënimet

Irani sapo sfiduar sërish pasi, sipas presidentit Rohani pasurimi me uraniumin do të jetë pa limit nëse nuk do të ketë një marrëveshje të re bërthamore.

Marketing

”Kujdes me kërcënimet, pasi do të goditeni si kurrë më parë”, ishte reagimi në Twitter i presidentit të SHBA, Donald Trump.

Teherani njoftoi se duke filluar nga e diela Republika Islamike do të jetë e lirë të rifillojë pasurimin e uraniumit mbi pragun prej 3,67% të përcaktuar nga marrëveshja e vitit 2015, deri në sa të dojë dhe sa të jetë e nevojshme.