Ja me sa vota kuvendi e ratifikoi marrëveshjen për emrin me Greqinë (FOTO)

Me 69 vota për dhe asnjë kundër Kuvendi i Republikës së Maqedonisë ka ratifikuar marrëeveshjen e arritur për emrin me Greqinë.

Marketing