Jançev: Kam synim të drejtoj VMRO-në

Nuk jam larguar nga partia e nuk mund të më largojë as Mickoski që të më ofrojë të kthehem sepse unë kam synim të drejtoj partinë, këtë e ka deklaruar ish nënkryetari i VMRO-së Mitko Jançev.

Marketing

Kjo vjen pasiqë nga e hëna pikërisht me propozim të Mickoskit, Jançev ishte përjashtuar nga partia bashkë me Nikola Todorov dhe Kostadin Bogdanov nga udhëheqësia më e ngushtë e partisë për shkak të veprimit kundër vendimit partiak.

Marketing