Kjo është Audi A9, të gjithë janë të mahnitur me konceptin e saj

Tesla duhet të mbahet mirë, Audi po vjen me modelin e saj A9.
Veturat elektrike do të pushtojnë botën në të ardhmen dhe të gjitha markat e mëdha janë vënë pas krijimit të tyre duke aplikuar teknologjinë më të avancuar.

Audi, gjithashtu është duke punuar në këtë drejtim. Audi A9 besohet se do të jetë modeli i parë më konkurent për markat e tjera sa i përket veturave elektrike.

Marketing

Nuk janë zbuluar detaje të veturës, kur do të lansohet ose performancat e saj, përveç asaj që thuhet se vetura do të kapë shpejtësinë 500km.

Ndërsa, kanë rrjedhur edhe konceptet se si do të duket vetura:

imageshandler-1 imageshandler-2 imageshandler-3 imageshandler-4 imageshandler-5 imageshandler-6 imageshandler-7 imageshandler-8 imageshandler

Marketing