Komuna e Mogillës vlerëson dëmet e kulturave bujqësore pas motit të keq

Një komision i komunës së Mogillës, pas stuhisë që goditi dje këtë rajon dhe ka shkaktuar dëme mbi të gjitha bimët bujqësore, sidomos duhanit, sot filloi të inspektojë terrenin dhe të vlerësojë dëmet e bëra ndaj kulturave bujqësore.

Marketing

Dëmi më i madh u shkaktua në zonën bujqësore në fshatrat Sërpci e Poshtme, Vasharejcë, Bernac dhe Ivanjevc.