Kryeministri përgënjeshtron informacionet për presionin ndaj deputetëve

Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski, pak më parë përmes rrjetit social “Tuiter” porositi se kryeministri Zoran Zaev kategorikisht i përgënjeshtron informacionet e rreme në “Kurir” dhe “Republika” se “Pushteti bën presione të ashpra ndaj deputetëve dhe i shantazhon me të gjitha mjetet e mundshme”.

Marketing
Marketing