Janushev: Miliona euro për votat e deputetëve, të ndërhyjë Prokuroria

Sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE, Igor Janushev sonte në konferencën e jashtëzakonshme për shtyp theksoi se disa nga deputetët sot ishin nën presion që ta mbështesin nismën për hapjen e procedurës për ndryshime të kushtetutës.

Marketing

Ai vuri në dukje se një deputeti të VMRO-DPMNE -së i është ofruar 1.000.000 euro, kurse një tjetër 2.000.000 euro dhe njërit 250.000 euro .

Marketing