Markoviq dhe Merkel pajtohen se nuk ka ndryshim të kufijve në Ballkan

Kryeministri i Malit të Zi , Dushko Markoviq, ka qëndruar në Berlin në një vizitë zyrtare me ftesë të kancelares gjermane, Angela Merkel.

Marketing

Siç raportohet në profilin zyrtar në Twitter të Qeverisë së Malit të Zi, Markoviq dhe Merkel u pajtuan se nuk duhet të ketë ndryshim të kufijve në Ballkan.

Gjithashtu, në postimin e Qeverisë së Malit të Zi në profilin e saj në Twitter, thuhet se Merkel dhe Markoviq kanë biseduar edhe për luftimin e krimit të organizuar.

”Në luftën kundër krimit të organizuar, nuk do të jetë askush i mbrojtur”, ka thënë Markoviq.

Marketing