MPB në aksion ndaj kërcënuesve të deputetëve në rrjetet sociale

Tashmë ka nisur një aksion nga ana e Ministrisë së punëve të brendshme ndaj qytetarëve të cilët nëpër rrjetet sociale facebook dhe tuitter kanë kërcënuar deputetët të cilët kanë votuar pro ndryshimeve kushtetuese.

Marketing

Me këtë rast, ndaj të gjithë atyre që janë marrë me këtë aktivitet do të ndiqet procedurë penale për kërcënim identiteti dhe prishje imazhi, ofendim dhe shpërndarje të urrejtjes e dhunës psiqike.

Marketing