Në Shkodër, një grua të lë me barrë, ju bën derman edhe burrave

Mbrëmë emisioni “Fiks Fare” denoncoi një grua nga qyteti i Shkodrës e cila ysht dhe shtinë fall, madje të ndihmon edhe për të ngelur shtatzënë.

Marketing

Gruaja e quajtur Lali, kundrejt pagesës të cilën nuk e merrte për vete, por për 5 hoxhallarët me të cilët ajo punonte. Këta të fundit vinin nga Meka, Turqia por që jetojnë në Ulqin dhe Lalin e kishin punëtore të tyren.

Për të marr pagesën për yshtjen që bënte duhet të fliste patjetër me hoxhallarët , siç shprehet dhe ajo vetë.