“New Born” së shpejti merr pamje të re

Brenda pak ditësh monumenti “New Born”, do të merr pamje të re, ani pse nuk janë bërë ende një muaj që kur edhe ka ndryshuar.

Marketing

E për pamjen e re të “New Born”, Komuna e Prishtinës ka kurorëzuar kontratë me një operator ekonomik.
Kontrata, “Ndërtimi i bazës së monumentit New Born”, i është dhënë kompanisë N.T.SH “Megrant ING”, shkruan Indeksonline.
Granit Hyseni nga kjo kompani, në një bisedë për Indeksonline ka bërë me dije se do të bëhet një bazament i ri, me material të veçantë.

“Po, do të bëhet një bazament i ri, dhe do të jetë i shtruar me material ‘Epoksid Sika Floor’, është një material i lëmueshëm. Poashtu do të bëhet edhe ndriçimi. Besoj se punimet do të përfundojnë brenda 30 ditësh”, ka thënë Hyseni për Indeksonline.

Vlera e përgjithshme e kontratës është 14 mijë e 347 euro. Derisa, bëhet e ditur se tenderi i përgjithshëm me çmimin më të lartë ishte 21 mijë e 633,42 euro.
Kujtojmë faktin se monumentit “New Born”, i ndryshohet pamja thuajse çdo përvjetor të pavarësisë së vendit.