Ngritet procedurë kundër personit i cili pas vjedhjes së rëndë hyri në ujërat e Vardarit

Prokuroria Publike ka ngritur procedurë kundër personit i cili para tre ditëve pas kryerjes së vjedhjes së rëndë tentoi të ikë duke hyrë në ujërat e Vardarit, por u hap dhe u mposht nga një nëpunëse policore. Ai vjedhjen e ka kryer ashtu që nga qafa e një gruaje ka arritur të marrë qafore ari. Paraprakisht ai vjedhje në mënyrë të njëjtë ka kryer edhe më 25 maj.

Marketing

Pas vjedhjes së dy të rëndë të kryer rreth orës 17:30, i dyshuari ishte vërejtur nga kalimtarët e rastit, kishte filluar të ikë pas çka kishte hyrë në ujërat e Lumit Vardar, por është kapur dhe mposhtur nga ana e një nëpunësi policor.

Prokuroria Themelore Publike Shkup ka vlerësuar se janë realizuar bazat ligjore, pra deri tek gjykata kompetente ka dorëzuar propozim që të dyshuarit t’i caktohet masë e paraburgimit.