Premier League njofton datat e afatit kalimtar dhe datën e nisjes të sezonit të ri

Premier Liga ka konfirmuar datat e sezonit të ardhshëm 2023-‘24. Sezoni i ri do të nisë në 12 gusht dhe do të përfundojë 9 muaj më vonë, në 19 maj 2024.

Marketing

Sezonin e ardhshëm do të rikthehet pushimi dimëror i mesit të sezonit, ndërsa kampionati do të ndërpritet për një javë 13-20 janar.

Merkatoja e kësaj vere do të hapet në 14 qershor dhe do të mbyllet në 1 shtator, ndërsa e dimrit nis në 1 janar dhe mbyllet në 1 shkurt 2024.

Marketing