Publikohet video e hedhjes së nxënësve nga dritarja (Video)

Incidenti me vajzën 14 vjeçare e cila është hedhur nga katër shokët e saj të shkollës nga dritarja e klasës në përdhese, ka ndodhur dje në shkollën fillore “Gjorgjija Pulevski” në lagjen e Aerodromit. Rastin dje në polici e denoncoi E.C. (50).

Marketing

Ndërsa incidenti ka ndodhur të premten në periudhën nga ora 10:30 deri në orën 11.00 gjatë pushimit të vogël katër nxënës minoren në shkollë e kanë kapur në këmbë, e kanë hapur dritaren e klasës që ishte në përdhesë dhe e kanë hedhur në tokë. Vajza ka marrë lëndime të lehta trupore.

Sipas informacioneve që ka marrë drejtorit i kësaj shkolle pasi që është zbuluar rasti, nxënësit këtë “lojë” e kanë praktikuar për dy javë rresht. Ndërsa në rrjetet sociale të shumta janë komentimet në të cilat thuhet se edhe nëpër shkolla tjera ekzistojnë lloje të ndryshme të “lojërave” të rrezikshme.

„Играта“ на фрлање деца низ прозорец

Вака изгледа „играта“ на фрлање деца низ прозорец во училиште во скопски Аеродром. Според коментари на социјалните мрежи, слични „игри“ има во повеќе други училишта

Publiée par Види Вака sur Mercredi 3 octobre 2018

Marketing