Shkëmbi në formë të elefantit

Në ishujt Westman të Irlandës gjendet një shkëmb në formë të elefantit.

Ky gur vullkanik është formuar nga erupsioni dhe i gërryer nga erozioni dhe nga kjo ka marrë formën e elefantit.

Shkëmbi gjendet 4.4 milje larg bregut jugor të Irlandës, Westman përbëhet nga 15 ishuj.