Takim Zaev-Berisha në margjinat e Forumit Kran Montana

Në margjinat e Forumit Kran Montana në Bruksel kryeministri Zoran Zaev ka takuar ish kryeministrin e Shqipërisë Sali Berisha. Lajmi është bëri i ditur nga vet Berisha në facebook.

Marketing

Shkrimi i plotë:
Në Forumin e Crans Montana në një takim me kryeministrin e Maqedonisë, Zoran Zaev duke diskutuar për zhvillimet në dy vendet tona.

Shfrytëzova rastin të uroj kryeministrin për vendimet e tij te rëndësishme për vendin e tij dhe rajonin.
Pata kënaqësi për njoftimin që kryeministri me dha për tenderin qe qeveria e tij ka hapur për ndërtimin e segmentit të hekurudhës qe lidh dy rrjetet tona hekurudhore. Takimi ishte i hapur! sb

Marketing