Të hënën nis shitja e biletave për ndeshjen Kosova-Malta

Federata e Futbollit e Kosovës, ka njoftuar se nga e hëna do të nisë shitja e biletave për ndeshjen Kosova – Malta.
Për këtë ndeshje që do të zhvillohet në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë, shitja e biletave nisë nesër nga ora 17:00 nëpër pikat e IPKO-s, përcjell Klan Kosova.

Marketing

Këto janë kushtet dhe pikat ku mund të blihen biletat:
“- Një person mund të blejë vetëm 5 bileta.
– Për çdo fëmijë nevojitet bileta
– Secili duhet të ulet në ulësen e vet dhe askush nuk ka të drejt të qëndrojë në shkallë të stadiumit.

Pikat e shitjes
Perandori Justinian nr.16 Prishtinë Pejton 38349700700
Rr. Sali Ceku nr.22, Prishtinë Dardania 38349700700
Sheshi Nëna Tereze (përballë bustit të NënësTerezë) Prishtinë Qendra Prishtinë 38349700700
Rr. Latif Hasani përballë Kuvendit Komunal, Ferizaj Ferizaj 38349700700

Rr.Adem Jashari afër Meridian në qendër, Gjilan Gjilan 38349700700
Bulevardi Shemsi Ahmeti 24 Mitrovicë 38349700700
Rr. NënaTereza nr. 414 Gjakovë Gjakovë 38349700700
Eliot Engel nr.61, Pejë 38349700700
Rezmi Ademaj nr. 34 Prizren Prizren 38349700700”.

Marketing