Triçkovski: Fitorja në rend të parë

Para ndeshje me Gjibraltarin futbollisti i Maqedonisë Ivan Triçkovski  shprehet optimist.

Marketing

“Nuk është e lehtë që të avancosh me 2-3 gola në pjesën e parë, pasi ndeshja zhvillohet 90 minuta. Edhe ata janë futbollist dhe japin maksimumin, andaj është e vështirë që të shënojmë gola që në pjesën e parë, me rëndësi është të shënohet fitorja”,  tha Ivan Triçkovski.