Vendimet e Komitetit Qendror dhe Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së

Në mbledhjen e sotme të Komitetit Qendror dhe Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së, mes tjerash u vendos që të mos njihet rezultati i referendumit dhe të formohet qeveri teknike.

Marketing

Vendimet:

Rezultatin e referendumit opozita nuk e njeh. Para shpalljes se zgjedhjeve te formohet Komisioni anketues për parregullsitë ne referendum. Të zgjidhet kryeprokurori i ri me propozim nga opozita. Të formhet qeveri teknike me mandat 100 dit, dhe jo me pak.

Komiteti ekzekutiv ka vendosur te formohet Shtabi zgjedhor republikan dhe shtabi zgjedhor në kuadër te Qytetit te Shkupi,t ku edhe jan caktuar koordinatoret, Igor Janushev dhe Vllado Misajllovski.

Lidhur me ndryshimet Kushtetuese, VMRO-ja vazhdon te besoj se deputetet mbajnë qëndrimin e partisë dhe nuk do ndryshojne mendje.

Marketing