VMRO-DPMNE: Tatimi progresiv do të ndikon negativisht ndaj biznesit

Tatimi progresiv që dëshiron ta imponon kjo Qeveri kriminale, do të ndikon negativisht ndaj biznesit dhe hapjes së vendeve të reja të punës, thuhet në reagimin e sotëm të partisë opozitare VMRO-DPMNE.

Marketing

Nga kjo parti thonë se sjellja e tatimit progresiv është grusht ndaj të gjithë të rinjve dhe ndërmarrësve që me punë fitojnë.

“LSDM dhe i aboluari Zaev me politikat e tija ekonomike pa ide, po i varfëron qytetarët dhe shtetin. Që është e keqe politika e Tevdovskit dhe të aboluarit Zaev dhe se Qeveria e LSDM-së nuk punon në interes as të qytetarëve, as të sektorit të biznesit dhe mënyrës së sjelljes së tatimit progresiv brenda natës pa konsultim të anës biznes sektorit me injorim total ndaj kërkesave të tyre”, thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE-së.