Vogëlushi doli shumë herë për ta përshëndetur ekipin në rrugë, më në fund i ndodhi befasia

Tifozët në Turqi janë ndër më të flaktit në botë.
Së fundmi nga ky shtet është bërë virale një video e një djaloshi të vogël.

Marketing

Fëmija në fjalë para çdo takimi ka dal në rrugë për ta përshëndetur ekipin e tij dhe për t’i uruar fat gjatë parakalimit me autobus.

Fjala është për skuadrën turke Samsunspor.

Pas disa përshëndetjeve, më në fund skuadra e Samsunsporit ka ndaluar për ta takuar.

Disa drejtues dhe portieri zbresin nga autobusi dhe ky i fundit i dhuron edhe një top.

Gëzimi dhe lumturia e tifozit është e papërshkrueshme.