Vushtrri, qentë endacakë mbysin rreth 80 shpezë

Disa qenë endacakë ia kanë mbytur pulat, qurat dhe zogjtë një banori nga fshati Pantinë e Vushtrrisë.

Marketing

Ai thotë se nga kafshimi i qenve endacakë rreth 80 shpezë i kanë ngordhur, njofton Klan Kosova.

Banori që ka dashur të mbesë anonim supozon se dëmi i tyre mund të jetë deri ne 3000 euro.