Xanakopoulos: U gjetën dy njerëz me tru që t’i japin fund kontestit

Më në fund u gjetën dy lider tru në kokë për t’i dhënë fund kontestit me emrin, tha zëdhënësi i qeverisë greke dhe ministër pa resor Dimitris Xanakopoulos gjatë fjalimit në Kuvendin grek.

Marketing

Xanakopoulos theksoi se me marrëveshjen, përfundon shekulli i ideve të mëdha, të nacionalizmit, të ekstremizmit dhe shpërthimeve.

Duke folur për opozitën e vendit, tha se sipas deklaratave të VMRO-DPMNE-së dhe Demokracisë së Re, ato janë identike.