Zv.kryeministri Lika merr pjesë në përvjetorin e armëpushimit të Luftës së Parë Botërore, viziton varrezat franceze dhe gjermane

Nën përkujdesjen e Ambasadës së Republikës Federale të Gjermanisë dhe të Republikës së Francës, sot në përvjetorin e Armëpushimit të Luftës së Parë Botërore, vizituam varrezat ushtarake franceze dhe ato gjermane.

Kujtojmë të rënët dhe të zhdukurit e të gjithë luftërave duke vazhduar luftën kundër terrorizmit!