Degradon Kuvendi, fyerje dhe përleshje fizike mes deputetëve

Mospajtimet ndërmjet deputetëve të partive të ndryshme në seancat e Kuvendit shpeshherë kanë dërguar deri në përplasje të ashpra, ku nuk po mungojnë as ofendimet ndërmjet deputetëve.

Marketing

Përfaqësues të partive politike në vend, si dhe njohës të çështjeve politike thonë se gjuha e deputetëve ka degraduar dukshëm në mandatin e kaluar dhe në këtë mandat.

Për më tepër, përplasjet e ofendimet ndërmjet deputetëve po përcillen edhe jashtë Kuvendit, madje edhe në studiot televizive, të cilat në të paktën dy raste kanë përfunduar edhe me përleshje fizike.

Marketing