Edhe kjo ndodh në Maqedoni, i vjedhin identitetin dhe e burgosin pa shkuar asnjëherë ne gjyq

Zllate Stojanovskit tashme me vite po përballet me drejtësinë në Maqedoni, por ai asnjëherë nuk ka marrë pjesë në asnjë seance gjyqësore. Që të jetë më skandaloze ai ka vuajtur edhe burg për disa vepra që ai aspak nuk i njeh.

Marketing

Sipas emisionit emisioni “KOD” në TV Telma, identiteti I Zllate Stojanovskit është i vjedhur nga një person tjetër i cili tashmë jeton në Australi. Letërnjoftimi i tij është falsifikuar që të mbulojë biznese me tokë shtetërore në Sopishtë që më pas të shiten për disa zyrtar policor.