Haliti: Herët ose vonë Kushtetuta e Maqedonisë do të ndryshojë

I ftuar në TVM2, ish nënkryetari i Kuvendit, Rafiz Aliti ka folur për preambulën e Maqedonisë, dhe ka thënë se herët a vonë Kushtetuta e vendit do të pëson ndryshime.

Marketing

Ai më tej ka thënë se me ndryshimin e preambulës kryeministri Zoran Zaev dhe elita politike maqedonase e ka të qartë se sa padrejtësi i është bërë popullit shqiptar.

Marketing