Ja në cilën parti kalojnë 8 deputetët që votuan për ndryshimet kushtetuese

Deputetët të cilët votuan për Marrëveshjen e Prespës sigurishtë se do të formojnë grupin e tyre parlamentar, si kundërpërgjigje ndaj VMRO-DPMNE-së, instanca më të lartë dhe qendra të vendosjes po ju përgatisin edhe kornizë partiake me prefiks VMRO-popullor, kështu shkruaj mediat në gjuhën maqedonase, transmeton Zhurnal.

Marketing

Siç transmetojnë mediat në gjuhën maqedonase, nga burime të tyre një nga opsionet i cili po shqyrtohet është transferimi i 8 deputetëve të deri djeshëm të VMRO-DPMNE-së te VMRO-Popullore e Lupço Georgievskit me çka partneri i vogël i koalicionit të pushtetit do të behet më i madh, ndërsa deputetët do të kenë “ombrell” partiake që do tu mundësojë që të paraqiten në opinion si “VMRO – Europiane”.

Siç theksojnë po të njëjtat burime bisedime janë zhvilluar me deputetët, ndërsa bisedimet për këtë punë i ka zhvilluar deputeti Lube Arnaudov i cili që nga dita e themelimit të VMRO-DPMNE-së, e deri para tre ditësh ka qenë anëtarë i kësaj force politike dhe ka kontakte me të gjithë anëtarët e partive politike me prefiks VMRO.

Marketing