Kastro Zizo, Eneda Tarifa dhe Robert Berisha sjellin “Çuna dhe Goca”

“Çuna dhe Goca” është kënga më e re nga këngëtarët Kastro Zizo, Eneda Tarifa dhe Robert Berisha.

Marketing

Kënga është punuar në produksionin “Don production” kurse për videoklipin është përkujdesur Pro Video.

Marketing