Krahas policëve edhe ushtarët frekuentojnë hapur bastoret

Ndonëse ditë më parë u bë i madh lajmi se si janë kapur policët teksa kanë luajtur tiketa në disa bastore, sot po qarkullon një tjetër foto por këtë herë e ushtarit e jo policit.

Marketing

Ndoshta pagat e ulta janë arsyeja kryesore që rradhët e policisë dhe ushtrisë të mos jenë të kënaqur me kushtet në të cilat po punojnë andaj kërkojnë ndihmë nëpër bastoret dhe kazinot.

Marketing