LSDM gati i ka siguruar votat e opozitës

LSDM-ja beson se është më afër marrëveshjes me deputetët opozitar se sa zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Koalicioni socialdemokrat i bëri thirrje kolegëve opozitarë që të mbështesin ndryshimet kushtetuese dhe të marrin pjesë aktive në hartimin e amendamenteve.

Marketing

Këtë sot e deklaroi shefi i grupit parlamentar të LSDM-së, Tomisllav Tuntev, gjatë një konferece për shtyp.

Marketing