Mbi 10 mijë banorë të Maqedonisë nisen për në Greqi

Rreth një orë pritet në pikë kalimin kufitar Bogorodicë për dalje nga Maqedonia drejt Greqisë.

Marketing

Sipas shërbimeve doganore të Maqedonisë, që nga pasditja e djeshme, dhe sot deri në orën 10.00 Maqedoninë e kanë lëshuar rreth 10 mijë qytetarë.

Qytetarët e Maqedonisë si destiancione zakonisht i zgjedhin hotelet dhe apartamentet në Halkidiki, ku do të qëndrojnë deri të dielën.

Për dallim nga Bogorodica në pikë kalimin kufitar Dojran nuk ka pritje të gjata.