Më 31 tetor pyetje deputetësh në Kuvend

Kuvendi më 31 tetor do të mbajë seancë të zakonshme për pyetje deputetësh. Në fokus opozita pritet të vendos amendamentet për ndryshimet kushtetuese dhe Ligjin për amnisti të cilin e kërkoi lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski për të gjithë të akuzuarit dhe të dënuarit për ngjarjet e 27 prillit.

Marketing

Në seancën e njëjtë, deputetët e përjashtuar nga VMRO pritet të adresojnë kërkesat e tyre.

Marketing