Mirakovska: Kolegët duhet të dëshmojnë orientimin pro-evropian

“Ju jeni dëshmitarë se kolegët gjatë gjithë kohës nuk kanë hequr dorë nga anëtarësimi në NATO dhe BE, dhe është momenti që atë sot ta dëshmojnë në vepër. Ne ju kemi bërë thirrje kolegëve tanë nga radhët e VMRO-së që të vijnë dhe të votojnë. Presim që kolegët t’i tejkalojnë interesat partiake dhe të votojnë për të ardhmen e vendit”.

Marketing

“Çdo deputete duhet të përballet me vetveten dhe të votoj në bazë të vullnetit të vet dhe të përcaktohet për ardhmërinë euro-atlantike të vendit,”, tha Jagoda Shahpaska, deputete e LSDM-së.

Marketing