Moti sot me diell dhe relativisht ngrohtë

Mëngjesi do të jetë më i ftohtë, ndërsa gjatë ditës me diell dhe relativisht dhe ngrohtë me erë të dobët nga drejtime të ndryshueshme.

Marketing

Temperatura minimale do të jetë në intervalin prej -5 deri në 1, ndërsa ajo maksimale do të arrijë nga 14 deri në 19 gradë.

Në Shkup moti do të jetë me diell. Temperatura minimale do të zbresë deri në -2, ndërsa ajo maksimale do të arrijë deri në 18 gradë.

Marketing