Një vajzë nga Koçani është shantazhuar dhe detyruar në marrëdhënie seksuale me një 46-të vjeçar

Një vajzë 20 vjeçare nga Koçani është shantazhuar dhe detyruar në marrëdhënie seksuale nga ana e një burri 46-vjeçar.

Marketing

Sipas deklaratës së saj, në periudhën nga nëntori i vitit të kaluar deri në momentin e paraqitjes së rastit në disa kthime është shantazhuar nga ana e 46 vjeçarit M.L. nga Koçani se për të publikisht do të tregojë fotografi me përmbajtje të komprometuar dhe është detyruar në marrëdhënie seksuale.

Rastin e ka paraqitur dje në orën 20:30 në stacionin policor në Koçan.

Ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.

Marketing