Po përgatiteni për të udhëtuar? Disa vende brenda shtëpisë ku nuk duhet t’i fshihni kurrë paratë

Keni vendosur të largoheni për një pushim të shkurtër, por po mendoni se çfarë të bëni me paratë dhe gjithçka tjetër me vlerë në shtëpi? Një nga gjërat që mbetet për t’u bërë pasi përveç asaj që do të merrni me vete, është po aq e rëndësishme të siguroheni që ajo që do të lini pas të jetë e sigurt. Sidomos nëse keni ca para në shtëpi, nuk po flasim për shuma të mëdha dhe paratë e pakta janë të rëndësishme, atëherë është mirë t’i kushtoni vëmendje të veçantë ruajtjes së tyre gjatë ditëve që do të jeni larg.

Marketing

interesin e hajdutit si objekte dhe më në fund kur ai t’i marrë ato të zbulojë se i ka bërë fatin.

Pika e dytë e ndaluar është dysheku dhe arsyeja është e dukshme. Është streha klasike numër një. Ju nuk dëshironi të bëheni kaq të parashikueshëm! Zgjedhjet e ardhshme shumë të këqija për të mbajtur paratë tuaja janë në sirtarë dhe pas tavolinave. Nuk ka asnjë shans për të lënë asnjë sirtar të mbyllur ndërkohë që pikturat vetë mund të vidhen. Gjithashtu, çdo objekt i pazakontë në një dhomë të shtëpisë është një gabim i madh. Mos harroni edhe këtë: Mos i fshihni paratë në kopsht, nëse keni një të tillë, ose në tenxhere në ballkon. Mund të gjendeni para surprizave, pa hajdutët që ju vizitojnë shtëpinë.

Po përgatiteni për të udhëtuar? Disa vende brenda shtëpisë ku nuk duhet t’i fshihni kurrë paratë
KURIOZITETE
Last Updated Sht 29, 2022

Share
Përveç ndalimeve, ka edhe disa vende ku mund t’i fshihni paratë tuaja më të sigurta. Lodrat e fëmijëve janë një zgjidhje e mirë sidomos në një dhomë tashmë të çrregullt. Është gjithashtu e zgjuar t’i mbështillni mirë paratë dhe t’i vendosni në një qese hermetike dhe t’i groposni në një tenxhere të brendshme, megjithatë, ose edhe në një objekt banjoje të pazakontë, p.sh. te peshqirësh e palosur

Keni vendosur të largoheni për një pushim të shkurtër, por po mendoni se çfarë të bëni me paratë dhe gjithçka tjetër me vlerë në shtëpi? Një nga gjërat që mbetet për t’u bërë pasi përveç asaj që do të merrni me vete, është po aq e rëndësishme të siguroheni që ajo që do të lini pas të jetë e sigurt. Sidomos nëse keni ca para në shtëpi, nuk po flasim për shuma të mëdha dhe paratë e pakta janë të rëndësishme, atëherë është mirë t’i kushtoni vëmendje të veçantë ruajtjes së tyre gjatë ditëve që do të jeni larg.

KU TË MOS I FSHEHNI KURRË PARATË BRENDA SHTËPISË

Advertisements

Pra, ju jeni gati për të shkuar me pushime dhe gjithçka që mbetet për të bërë është të kuptoni se ku t’i mbani paratë në shtëpi. Ka disa pika të ndaluara dhe disa që janë zgjedhja ideale. Por le të fillojmë me ndalesat. Në pajisjet elektrike, edhe ato të vjetra. Nëse po mendoni të fshihni para brenda pajisjeve ose edhe në baterinë e një celulari shumë të vjetër, atëherë mos e bëni. Ka mundësi që pajisjet të tërheqin interesin e hajdutit si objekte dhe më në fund kur ai t’i marrë ato të zbulojë se i ka bërë fatin.

Pika e dytë e ndaluar është dysheku dhe arsyeja është e dukshme. Është streha klasike numër një. Ju nuk dëshironi të bëheni kaq të parashikueshëm! Zgjedhjet e ardhshme shumë të këqija për të mbajtur paratë tuaja janë në sirtarë dhe pas tavolinave. Nuk ka asnjë shans për të lënë asnjë sirtar të mbyllur ndërkohë që pikturat vetë mund të vidhen. Gjithashtu, çdo objekt i pazakontë në një dhomë të shtëpisë është një gabim i madh. Mos harroni edhe këtë: Mos i fshihni paratë në kopsht, nëse keni një të tillë, ose në tenxhere në ballkon. Mund të gjendeni para surprizave, pa hajdutët që ju vizitojnë shtëpinë.

IDE PËR VENDE TË SIGURTA FSHEHJEJE

Megjithatë, përveç ndalimeve, ka edhe disa vende ku mund t’i fshihni paratë tuaja më të sigurta. Lodrat e fëmijëve janë një zgjidhje e mirë sidomos në një dhomë tashmë të çrregullt. Është gjithashtu e zgjuar t’i mbështillni mirë paratë dhe t’i vendosni në një qese hermetike dhe t’i groposni në një tenxhere të brendshme, megjithatë, ose edhe në një objekt banjoje të pazakontë, p.sh. te peshqirësh e palosur. Sa më shumë masa të merrni, aq më të shkujdesura do të jenë pushimet tuaja pa surpriza në kthim! Larg nesh ky moment i pakëndshëm, por le të bëjmë kujdes, pa marrë parasysh se çfarë ndodh.

Marketing