Sot ngrihen çmimet e orizit dhe vezëve

të madhe për të bërë analiza të hollësishme. Nëse MBPEU ka kapacitete të tilla, të dhënat dhe rekomandimet e tyre janë të mirëseardhura. Në fushën e produkteve të tjera, në fushën e importeve dhe në atë të prodhimit, ne monitorojmë çdo gjë në baza ditore”, nënvizoi Bekteshi.

Marketing

Nga 16 marsi janë ngrirë çmimet e pastave dhe produkteve të qumështit, ndërsa çmimi i bukës është ngrirë nga 28 shkurti. Në atë kohë u hoqën edhe subvencionet për energjinë elektrike që merrnin kompanitë nga industria ushqimore.

Ministri Bekteshi javën e kaluar paralajmëroi se në prill janë të mundshme masa të reja për çmimet.

Marketing