Spirxis: Ne jemi krenarë për Marrëveshjen e Prespës

Ne jemi krenarë me Marrëveshjen e Prespës dhe jemi krenarë që po bëjmë kthesë të madhe historike, jo vetëm në raportet me popullin fqinjë, por edhe me gjithë nBallkanin, thotë ministri i infrastrukturës, transportit dhe lidhjes i Greqisë, Hristos Spirxis në intervistë për radion greke “tema 104.6”

Marketing

“Marrëveshja e Prespës është kreanari për ne, për arsye se po bëjmë një kthesë të madhe historike, jo vetëm në raport me me IJRM-në, por edhe me gjithë Ballkanin. Ne jemi krenarë më të vërtet krenarë për këtë Marrëveshje e Prespës. Ne jemi krenarë që do të finalizohet kjo marrëveshje”, ka thënë Hristos Spirxis.

Marketing