Arsovski: Vendimi i apelit, përndjekje politike

Pas vendimit të Gjykatës së Apelit ka reaguar VMRO-DPMNE-ja. Sipas kësaj partie dënimin e Nikolla Gruevskit e shohin si përndjekje politike. Opozoita akuzon pushtetin për mbrojtje të krimit dhe shkelje të vullnetit të qytetarëve.

Marketing

Qeveria që mbron krimin vazhdon me përndjekje politike, duke sfiduar dhe shkelur vullnetin e qytetarëve. Pushteti është i frikësuar nga populli, pas referendumit dhe kartës së kuqe që e mori dhe prandaj u mor vendimi i sotëm për z. Nikolla Gruevski “- u shpreh Dimçe Arsovski, zëdhënës i VMRO-DPMNE-së.

Marketing