Elita 5 sjell këngën “Tornado”

Rok grupi Elita 5 kanë realizuar këngën e tyre me të re, “Tornado”
Por, nëse mendoni që do të shihni një këngë të stilit të Elitës 5, gaboni.
Në këtë këngë Elita 5 vjen tërësisht më ndryshe.

Marketing

Me një ritëm të përzier, rok dhe pop por edhe verore, kënga po komentohet shumë mirë në rrjetet sociale pasi është lansuar në youtube në ora 18:00.

Marketing