Është ndër aktoret më të paguara, zbuloni shifrën që merr ‘Sulltanesha Hyrrem’

Shuma marramendëse që merr aktorja Meyrem Uzerli për një episodë.

Marketing

Edhe pse e ka nisur karrierën si modele, tashmë Meryem Uzerli mbush kopertinat e revistave për punën e saj në kinematografi.

Karriera e saj është duke kapur majat dhe pagesa që merr për një episod e bën ndër aktoret më të paguara.

Së fundmi mediat turke kanë raportuar se Meryem paguhet 50 mijë dollarë për një episod, që do të thotë pasuria e saj ka arritur një shifër e cila nuk mund të llogaritet më.

Meryem është bërë e njohur për publikun shqiptar në rolin e “Sulltaneshës Hyrrem”.

Marketing