Falë fitimeve në TikTok, kjo këngëtare shqiptare blen shtëpi

Këngëtarja e njohur shqiptare, Linda Halimi, këto ditë është kthyer nga Amerika në Kosovë.

Marketing

Ajo ka qëndruar për të realizuar tri klipe të këngëve të saj të reja, të cilat do të publikohen së shpejti.

Linda përndryshe është shumë aktive dhe e ndjekur nga fansat edhe në rrjetet sociale.

Ajo veçanërisht ka një hapësirë të dedikuar të kohës së saj në TikTok, ku shpesh kyçet live për të diskutuar tema nga më të ndryshmet me ndjekësit e saj.

E duke qenë se TikTok është një rrjet social me pagesë, këngëtarja nga Vitia ka treguar se ka arritur që deri më tash të fitojë një shumë të konsiderueshme nga kjo platformë.

E duke qenë se TikTok është një rrjet social me pagesë, këngëtarja nga Vitia ka treguar se ka arritur që deri më tash të fitojë një shumë të konsiderueshme nga kjo platformë.

E njëjta tregoi se ka marrë ftesë prej dy vitesh për të qenë pjesë e formatit shumë të përfolur, Big Brother VIP, por që për arsye familjare e kishte refuzuar ftesën.