Fatmir Dehari flet për sportin dhe aktivitetet kulturore në Kërçovë (Video)

Kryetari i Komunës së Kërçovës në emisionin Clickplus ka folur edhe për sportin dhe aktivitetet kulturore në Komunën e Kërçovës.

Marketing