Genc Prelvukaj dhe NRG Band lansojnë “Dashnia jeme” (Video)

Genc Prelvukaj dhe NRG Band sot kanë lansuar projektin e tyre të përbashkët “Dashnia jeme”.

Marketing

Ky është bashkëpunimi i tyre i parë, ndërsa videoklipi i këngës tashmë është në kanalin ‘Youtube’.

Kjo këngë vjen tejet ritmike, duke iu përshtatur edhe sezonës së verës.